En febrig natt

I natt hade Arvid ebola. Jag tänkte att det var ett märkligt sammanträffande. Tänk att han drabbades just nu! När det misstänkta fallet i Sverige nyligen retts ut och när jag precis har läst om Hans Roslings kamp mot spridningen när det begav sig. Jag tänkte inte att jag bara feberyrade.

Men det gjorde jag. Förstås.

Efter en feberfri lördag för mig följde en febrig natt och en febrig söndag. Alla barn har mått bra och feberfritt hela dagen men vi vuxna har haft den tuffaste dagen hittills.

Nästa år tar vi SÅ influensavaccin.

Ingrid konstaterade just att det här har varit en av de bästa dagarna någonsin. Hon syftade på obegränsad skärmtid i kombination med en meny som till 90% bestått av glass, kex, kokosbollar och varm choklad. Jag konstaterade helt humorbefriat att det här ju har varit en av de sämsta dagarna någonsin.

Nu hoppas jag att ingen får ebola i natt och att morgondagens inlägg handlar om något annat än influensa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s