Öppna en dörr

För ett år sedan valde vi att öppna en dörr. Vi vågade vilja dig. Vi var på nyårspromenad i Solf, din pappa och jag. Och någonstans där mellan de vackert julpyntade husen konstaterade vi att vi kör. Att vi inte har en aning om hur det går och om det går. Men vi kör. 

Och vi körde. 

Och nu är du här hos oss. Redan. Bara ett år senare, en hel liten människa med en hel månad på nacken. Tänk att det var dig vi öppnade dörren för då vi bytte år förra gången. Älskade lilla Hilde. 

Nyårsdagen till ära bjuder jag – ytterst frimodigt – på ett litet videoklipp. Se Hildes fullständiga ljuvlighet. Och se mig – betydligt mindre ljuvligt, men dock – sjunga Hildesången. 

Gott nytt år, du! I morgon tittar vi tillbaka på det år som varit.

2 reaktioner på ”Öppna en dörr

  1. Haha, jag tycker att raden ”du gör ett go-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-ott intryck” är den roligaste i mannaminne! Både på grund av den långa vokalföljden och själva uttrycket, att en spädis gör ett gott intryck. Fast det gör hon förstås! Hon är supergullig, grattis igen och gott nytt år till hela familjen!

    • Tack, tack, tack! På flera plan. Hon gör ett gott intryck, jo. Hade inte själv heller insett att det ju är det hon gör, men nu vet jag. Gott nytt år till er också, ni fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s