En dejt slutar med spy

Åh, ironin i att jag i går tog spysjukor som ett exempel på utmaningar för förälskelse. Det var nämligen just en spysjuka som drabbade Fredrik på vår dygnslånga dejt och det var ju på alla sätt en värdelös timing. Om Fredrik vore ett hotell eller en turistattraktion skulle jag kräva pengarna tillbaka. Men eftersom han är bara en människa får jag i stället bädda åt honom i gästrummet och förbjuda honom att använda stora badrummet. 

Romantiken känns rätt långt borta nu. Om vi säger så.

Det finns väl egentligen bara två sorters människor; de som använder ordet typiskt när en dejt slutar med spy och de som har sinnesnärvaro nog att inse att det må vara jobbigt och tråkigt och usligt men att det faktiskt inte är typiskt alls. Aldrig förr har ju någon av oss fått magsjuka på övernattningsdejt (tror jag). Och det är jag enormt tacksam för nu när jag somnar i min ensamhet med mannen i mitt liv i rummet intill. Vi brukar få ha helt fantastiska dejter. Då har man råd med en misslyckad också. 

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s