The Sound of Music

En del dagar är jag så glad att Maria von Trapp känns neggo och destruktiv i jämförelse. Idag på morgonen vaknade jag av mig själv efter nio timmar sammanhängande sömn, mitt i en romantisk dröm om mannen jag vaknade bredvid. Och jag såg just en sådan dag framför mig. Efter en sådan start förväntar man ju sig The Sound of Music. Minst. Man är ju människa.

Redan före Fredrik vaknade hade jag fått två dåliga nyheter. Inget allvarligt alls men sådana där saker som inte gör att bergen kommer till liv precis. Snarare tvärtom. Bergamördare. Och sedan fortsatte det så. Halva världen tävlade om att få meddela mig jobbiga saker. Där kring två-tiden vågade jag inte längre kolla min e-post. Jag orkade inte veta mera.

Sedan, efter en riktig kisidag när jag fick tolka generöst för att alls hitta nåden, hade vi äntligen kört hela vägen fram till barnen. Och ingenting av allt det där som var fel idag löste sig. Ingenting föll på plats. Inga svar kom till.

Men allt var väl. Allt.

2015/01/img_1113.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s