Uppräkning

Nedan följer en uppräkning av dagen som gått.

Jag vaknade typ kvart över sju och var lite hög av lycka över att Parmesen (Arvid) sovit gott sedan åtta kvällen innan. Efter dedär åtta spyattackerna. Det kallar jag bönesvar i vardagen. Du får kalla det vad du vill.

Jag och Inks kom iväg tidigare än vanligt och smärtfriare än vanligt. Också bra.

Från nio jobbade jag löjligt effektivt och ännu löjligare hårt med det sista av läsandet av årets textkompetensprovsvar. På eftermiddagen började jag äta kex som chips för att orka. Jag orkade.

Kvart över fyra hämtade jag Ingrid. Hon var lite sur på mig för att jag kom så sent. Det fick hon vara. Det gick om snabbt. Kanske för att de idag på dagis hade talat om ilska. När blir man arg och varför? Och hur kan man hantera det? Älska att de talar om sådant.

Väl hemkomna till den symtomfria Arven och dem vabbande Fredriken svängde jag ihop kycklingquesadillas. Jättegott.

Sedan såg barnen dagens barnprogram medan jag läste och Fredrik var på jobbet. Vi muskeltränade dagens sevenpass (imorgon har jag avklarat min andra månad av utmaningen, jee) och försökte göra vårt hem representabelt.

Efter barnens läggdags klockan åtta kom sex tonåringar till vårt hem. De satt tre och tre i våra soffor till halv elva och vi samtalde om de utmaningar och glädjeämnen som finns just nu. Tack och hjälp, som det brukar heta.

Trött och trots allt tacksam avslutar jag den här dagen och ser fram emot nästa. Nästa är fredag. Har en fredag någonsin kommit lägligare?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s