Mera än jag ville ha

Ibland är livet så märkligt och visar sig från så många olika sidor samtidigt. Denna annandag känns det som om jag känt det mesta och dessutom i olika skalor. Det blir ju ofta så när man lever nära andra.

Att jag vid någon tidpunkt idag tyckte att det var riktigt jobbigt att jag inte har någon plattång här kändes som ett skämt några timmar senare. O, perspektiv.

Att jag några timmar efter perspektiven skrattar så att jag nästan gråter över charmen, livsglädjen och glimten i ögat hos en alltigenom fantastisk tioåring känns makabert med tanke på känsloläget just innan.

Ja, och några timmar före perspektiven satt jag och myste i ett kök i Kokkola och visste (och vet ännu) att de människor som äter sin dagliga frukost i det köket för alltid kommer att höra ihop med oss på något sätt.

Knappast fick jag allt idag. Men jag fick mycket.

Kanske mera än jag ville ha. Men inte mer än jag klarar. Och den som sa att vi får välja det där själva sa ju som bekant helt fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s