Mera än jag ville ha

Ibland är livet så märkligt och visar sig från så många olika sidor samtidigt. Denna annandag känns det som om jag känt det mesta och dessutom i olika skalor. Det blir ju ofta så när man lever nära andra.

Att jag vid någon tidpunkt idag tyckte att det var riktigt jobbigt att jag inte har någon plattång här kändes som ett skämt några timmar senare. O, perspektiv.

Att jag några timmar efter perspektiven skrattar så att jag nästan gråter över charmen, livsglädjen och glimten i ögat hos en alltigenom fantastisk tioåring känns makabert med tanke på känsloläget just innan.

Ja, och några timmar före perspektiven satt jag och myste i ett kök i Kokkola och visste (och vet ännu) att de människor som äter sin dagliga frukost i det köket för alltid kommer att höra ihop med oss på något sätt.

Knappast fick jag allt idag. Men jag fick mycket.

Kanske mera än jag ville ha. Men inte mer än jag klarar. Och den som sa att vi får välja det där själva sa ju som bekant helt fel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s