Drömmen före dopparedan

Jag har sovit ganska bra i natt men sömnen förpestades onekligen av det faktum att jag och några till blev jagade av polisen på och utanför centralsjukhuset i Vasa. Vem de här några till var och varför polismakten la pengar på att jaga oss är ett julens mysterium. Men. Om jag träffar ett gäng nya människor som påminner om dem jag hängde med i natt är det kanske vettigast att inte knyta så starka band. Kalla mig gammaldags, men jag föredrar att känna mig trygg och inte rädd när jag möter en polis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s