Drömmen före dopparedan

Jag har sovit ganska bra i natt men sömnen förpestades onekligen av det faktum att jag och några till blev jagade av polisen på och utanför centralsjukhuset i Vasa. Vem de här några till var och varför polismakten la pengar på att jaga oss är ett julens mysterium. Men. Om jag träffar ett gäng nya människor som påminner om dem jag hängde med i natt är det kanske vettigast att inte knyta så starka band. Kalla mig gammaldags, men jag föredrar att känna mig trygg och inte rädd när jag möter en polis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s