Den gemensamma ekonomi

Jag fick brev från S-banken idag. Som ni säkerligen märkt är det inte alltid så enkelt att sköta den gemensamma ekonomin började brevet. Och där slutade jag läsa, eftersom jag nog inte tillhör målgruppen. Få saker har varit så enkla som att ha gemensam ekonomi.

Och den minut det tog att skriva det där får ses som min lediga tid idag. Jag hatar att packa och flytta.

One thought on “Den gemensamma ekonomi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s