700 andra

Veckan som gick tillbringade vi och drygt 700 andra i Pieksämäki på sommarens tredje och sista läger. Vi var (nästan) utan ansvar hela tiden och satt mest på gräsmattan och mötte människor. Vi köade ibland länge och ibland inte länge för god mat men njöt nog allra mest av de samtal som var både spontana och djupa. Jag är ganska ointresserad av vad folk jobbar med och vilka fritidsintressen de har medan jag är enormt intresserad av vad de tänker på just nu och på vilket sätt de förändras och utvecklas. Vad är den största besvikelsen den här sommaren? Vilket orosmoln är mörkast? Vilket glädjeämne innerligast? 

Jag tror och nästan vet att himlen är närmast när samtalen är som ärligast och maskerna borta.

Advertisements

0 thoughts on “700 andra

  1. Låter härligt, P-lägret är nog toppen!!! Jag har inte kunnat delta i någon andlig fest, bibelstudium eller liknande under sommaren. Däremot har jag läst igen John Ortbergs underbara böcker och haft fina samtal och känner mig väl beredd att möta hösten och vardagen :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s