Mer än lovligt märkligt

Vi åker bil och plötsligt apropå absolut ingenting säger hon:

– Jag saknar moster Matilda.

Det måste ju vara märkligt i hennes värld. Att vi bor i det där underliga huset med hål i golvet och dusch i salongen tillsammans med alla de där underbara människorna och att det sedan plötsligt bara tar slut. Som vuxen kan jag ju också tycka att det är lite skumt så i hennes tvååriga värld måste det te sig mer än lovligt märkligt.

Samtidigt är jag så glad att hon under sommaren får leva så nära sin moster i fjärran land att den mostern sedan är saknad när hösten kommer. Det finns liksom bara finheter med det. Att sakna ibland är kärlekens pris. Att sakna ofta är ibland kärlekens pris. Men den är värd det. Den är alltid värd det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s