Riktigt tråkiga nätter

Jag blev väckt halv två i natt av att en familjemedlem meddelade att hen behöver spy. Det gjorde hen inte. Men medan den första familjemedlemmen var på toaletten och inte spydde besökte en annan familjemedlem den andra toaletten och spydde.

Så otroligt märkligt.

Jag blev väckt igen 4.44 av att en tredje familjemedlem meddelade att hen kissat ner hela sin säng. Jag torkade av madrassen och bar ut den på balkongen och tänkte att den här natten åtminstone inte var tråkig. Men att jag faktiskt föredrar riktigt tråkiga nätter.

Lifvet. Det är som det är.

Nåd är att jag får både hoppas och tro på en tråkig natt i natt.

Jag tror jag såg ut så här natten som gick. Jag hoppas på en helt annan look natten som kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s