Riktigt tråkiga nätter

Jag blev väckt halv två i natt av att en familjemedlem meddelade att hen behöver spy. Det gjorde hen inte. Men medan den första familjemedlemmen var på toaletten och inte spydde besökte en annan familjemedlem den andra toaletten och spydde.

Så otroligt märkligt.

Jag blev väckt igen 4.44 av att en tredje familjemedlem meddelade att hen kissat ner hela sin säng. Jag torkade av madrassen och bar ut den på balkongen och tänkte att den här natten åtminstone inte var tråkig. Men att jag faktiskt föredrar riktigt tråkiga nätter.

Lifvet. Det är som det är.

Nåd är att jag får både hoppas och tro på en tråkig natt i natt.

Jag tror jag såg ut så här natten som gick. Jag hoppas på en helt annan look natten som kommer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s