Overkligt

I morgon besöker jag Nykarleby stadsbibliotek. Jag ska få berätta om mina böcker och om mitt författarskap. Det ter sig fortfarande väldigt overkligt för mig att jag har ett författarskap att berätta om. Jag har ju skrivit nästan alltid men att det numera finns människor som vill läsa mina texter är så stort och så fint. Aldrig tar jag det för givet. Förundras gör jag varje dag.

Jag kommer troligtvis att vara nervös som ett asplöv men du får jättegärna komma och lyssna. Inget gör mig gladare.

I morgon klockan 14. I den lyckliga lilla staden. Välkommen!

2 reaktioner på ”Overkligt

  1. Tack för en intressant eftermiddag! Roligt att höra dig berätta om ditt skrivande. Hann inte stanna kvar och prata, men ville bara säga att jag är en av dem som läser och uppskattar dina texter. Tänker ofta ”undrar vad Amanda tycker om det här” när det gäller olika samhällsfenomen och aktualiteter i omvärlden 🙂 Tycker du är så bra på att analysera samhälle och relationer m.m. och formulera tankeväckande synvinklar som bidrar till mer förståelse mellan olika grupper. Ser fram emot flera böcker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s