Han vet mycket och ännu mer

Så hände det sig att livet gav mig en svåger till. En undebar. En god och stark och klok man med en av de ärligaste blickar jag någonsin mött. En man som ser på Hilde på ett alldeles speciellt sätt. En man som jag bett för långt innan jag kände honom.

Han vet mycket om död. Kanske för mycket. Men han vet ännu mer om liv. 

I dag sommarpratar Patrik. Om hur det är att förlora en son och om hur det är att en kort tid senare förlora en fru. Om hur det är att leva mitt i sorgen och efter sorgen. Och annars bara leva. Som om det någonsin fanns något ”bara” med det.

Sommarens i särklass bästa och viktigaste sommarprat. Lyssna här

6 reaktioner på ”Han vet mycket och ännu mer

  1. Han lade ord på mycket jag tänkt genom åren. Oerhört berikande. Tog speciellt till mig orden som gick i stil med ”ordlös sorg, den ärliga, läkande, som sedan kan övergå i saknad!. Tror de flesta som haft många förluster kan känna igen sig.

  2. Vilket sommarprat! Frös, grät och kände en enorm kärlek då jag hörde på Patriks sommarprat.
    Ja. Jag var berörd hela dagen. Känner mig berikad. Önskar att alla hörde på det. Diskuterade
    sommarpratet med min 27-årige son sedan i augusti-sena kvällen. Även han blev väldigt be-
    rörd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s