Historisk julafton

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/df1/44006010/files/2014/12/img_1046.jpg

Om ni tycker att Arvid ser skeptisk ut på bilden är der ingenting mot vad han var i verkligheten. Snö och pulka är inte hans grej. Jag är lite rädd att han ärvt min negativa attityd till friluftsliv. Samtidigt skulle jag vara ännu räddare om jag misstänkte att han drömmer om att sova under bar himmel i minusgrader, han skulle bli väldigt utanför i vår familj.

Vi mjukfirade jul med bästa kompisarna idag. Imorgon blir en historisk julafton. Det blir bara vi. Jag, Fredrik, Ingrid och Arvid. Olidligt märkligt och spännande och roligt.

P.S. Nästa gång jag åker pulka ska jag ha utebyxor. Eller låta bli att styra pulkan med fötterna. D.S

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s