Skadeglädje

Skadeglädjen sägs ju vara den sannaste glädjen, men den är inte den vackraste. Ikväll är jag glad och tacksam. Jag har sett väldigt få elakheter och övertramp i segeryran som nu sprider sig i vårt land. Snyggt! Älskar att glädjen får tala för sig själv, den är starkare utan pikar. Och rätt få (men tyvärr inte väldigt få) elakheter och övertramp i det läger där striden slutade i ett nederlag.

Jag hoppas att kärleken i vårt land är större idag än igår! Jag hoppas att den kärleken räcker också till andra än till dem som vill ingå samkönade äktenskap. Och jag tror mig veta att vårt land inte är mer förlorat och förtappat än igår.

Kom igen, Finland!

2 thoughts on “Skadeglädje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s