Den stund

Det mesta var faktiskt bra den här dagen. Men det har funnits bättre lägen i mitt liv än den stund då jag vandrade omkring på citymarket med en kundvagn, en ettåring, en fyraåring samt en femåring samtidigt som den treåring jag också hade ansvar för sprang undan mig och gömde sig bland hyllorna.

Den ruttna stunden kompenserades dock av det faktum att jag strax efteråt sprang på en människa som jag tycker om, en som betyder mycket. Och fick se hennes son.

Å andra sidan var vi nästan tillbaka i CM-jakten när vi skulle sjunga de vackraste julsångerna i kyrkan. Vi fick gå efter 21 minuter för att inte riva läktaren och för att med vår blotta frånvaro se till att inte suga julkänslan ur samtliga nästan 400 på plats. Synd att vi som grupp gör oss så dåligt på evenemang jag gillar så högt.

En reaktion på ”Den stund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s