Riktigt på riktigt

Första egentliga jullovsdagen gick i ett planeringsmötes tecken. Mellan klockan halv nio och nästan fem satt vi i ett vardagsrum i Forsby och planerade och visionerade. Och skrattade. Och flera gånger än en fylldes jag av tacksamhet över att få höra ihop med de människor som delade soffa med mig.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen medveten om att jag kommer att säga det många gånger till; ingenting i mitt liv är lika stort och lika fantastiskt som de människor som finns med där.

Men nu är jullovet här riktigt på riktigt. Förutom att jag ska läsa 147 textkompetensprovsvar och 17 elevnoveller ska jag göra bara sådant jag verkligen vill fram till tisdagen den 7 januari. Plus att byta några blöjor.

En reaktion på ”Riktigt på riktigt

  1. Åh vad det vore trevligt att ses i något skede nu när ni är i närheten! Hör av dig om ni har tid över så kan vi se om vi har tid över samtidigt (jag har också full förståelse över att ni kanske vill ta det lugnt eller har fullt program redan). GOD JUL och KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s