Tre olika drömmar

För någon natt sedan drömde jag åtminstone tre olika drömmar om julskådespelet. Hur många julskådespelsdrömmar som inte nådde mitt vakna medvetande den natten vet jag inte. I övermorgon den här tiden är vår första och sista föreställning över med råge och jag kan börja drömma om annat igen på nätterna och tänka på annat igen på dagarna.

Och då kan jag börja sakna repetitionerna igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s