Dagens outfit

Jag tänkte göra Linn till viljes och bjuda på dagens outfit. Det är 50 beräknade dagar kvar av min graviditet. Och nu undrar jag: Kan man bjuda på dagens outfit så länge? Och dessutom under en så osmickrande period? Jag hoppas att någon med större möjlighet till omväxlande garderob också hakar på.

20120825-171509.jpg
Idag har jag (som nästan alla dagar) mama-leggings och på det en blå tunika som när jag köpte den faktiskt gick under benämningen klänning. Det kan hända att en människa som är en halvmeter kortare än jag kan ha den som klänning.

En reaktion på ”Dagens outfit

  1. Det här har varit den bästa morgonen på länge, en massa outfits överallt på mina favoritbloggar! Tack snälla du!

    Ps. Nu slår det mig att jag aldrig smsade dig. Men tack. Du är ljuvlig. Och ja, mera mera mera outfits!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s