I bagageluckan

Kameran ligger fortfarande kvar i bagageluckan efter snart fyra dagar på österbottnisk sommarsemester. Så får det vara. Så kanske det till och med SKA vara.

Vi firade midsomnarafton med några av de absolut bästa som finns i vårt liv, varav den ena fortsättningsvis är den minsta som finns i vårt liv. Och en annan så liten att den ett par månader till vilar under min bästa väns hjärta.

Vi har haft sovmorgon nästan jämt och njutit av att Ingrid sover tills klockan heter något med nio så gott som varje sommarlovsmorgon. Förutom då hon sover tills klockan är tio. Jag tänker tillbaka på tiden då hon tog sin första dsgslur redan halv nio och tänker på att det mesta är lättare nu.

I skrivande stund har jag laxlunch i magen och ser Ingrid leka med sina farföräldrar. Hon sparkar bollar, plockar blommor och tillreder maträtter.

Hon har sommarlov. Även om hon varje kväll i aftonbönen tackar för sitt dagis och ibland för att hon saknar det så tror jag nog att hon njuter ganska mycket. Lov är alltid lov. Hela familjen tillsammans är alltid hela familjen tillsammans.

0 thoughts on “I bagageluckan

  1. Det där med sovmorgnar känner jag att vi inte bidrog till här i början av veckan men det är ju för skönt att ni har det så nu! Hos oss artar det sig också, i morse sov vi till 8!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s