Att jag täcks

– Pappa, mamma får ingen glass när hon härjar så där.

Klockan var bara några minuter över åtta idag på morgonen när Hilde med bestämdhet visade var hon ville ha skåpet.

Vad hon menade med att jag härjade så där? Jag sa att hon inte får makaronilåda till frukost. Att jag täcks.

Det var en fin stund. En ännu finare stund idag var när en i personalen på Hildes tillfälliga sommaravdelning på dagis sa att Hilde är så duktig och bra på att få nya kompisar och bygga relationer. Det värmer ett modershjärta. Det förlåter åtminstone nästan både glasshot och härjanklagelser.

2 reaktioner på ”Att jag täcks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s