1000 km

Jag har fortfarande inte lärt mig om det är bättre att dra den långa eller den korta stickan, men ibland blir man brutalt medveten om att man dragit den bättre. Nu just sitter jag ensam på ett tåg och bara vet att den bättre stickan är min och att den andra är Fredriks.

Skolan börjar på tisdag. Innan jag då tar emot mina nya studerande ska jag och familjen hinna besöka två grannländer. Fredrik och barnen åkte iväg med bil redan i onsdags. Framför sig hade de då 1000 km i bil och en resa med färja. De har sovit en natt hos mina föräldrar och en natt hos min syster. De har fått packa upp och ner resesängen hur många gånger som helst. Bära in och ut tandborstar lika många gånger.

Själv åker jag helt ensam med flyg ikväll. Det är att ha dragit den bättre stickan. Det kan vara ärkedefinitionen på att ha dragit den bättre stickan.

Och samtidigt; jag har ju redan dragit den bästa. Jag har Fredrik. Som (nästan) helt utan att klaga gör en sådan resa. Att han är pappa till just mina barn är magiskt. Att han är min är ännu bättre.

Den här bilden fick jag från deras senaste paus. Min syster är med på dagens körtur och har fotat. Tänk att de är mina! Tänk att jag snart får vara med dem igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s