I solen

Hälsningar från Valencia. Här är varmt och vackert och intensivt och harmoniskt samtidigt. Jag lever bland palmer. Och gillar. Kan man annat? Jag har bränt mig i solen (känner mig omogen och skäms lite, ja) och ofrivilligt varit inlåst på en toalett just så länge att pulsen hann påverkas och hjälp hann hämtas. I övrigt är allt väl. Förutom att våra väskor blev kvar i Tyskland. Allt på min önskelista är sådant som kan åtgärdas först när jag återförenas med väskan.

20140424-235532.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s