I solen

Hälsningar från Valencia. Här är varmt och vackert och intensivt och harmoniskt samtidigt. Jag lever bland palmer. Och gillar. Kan man annat? Jag har bränt mig i solen (känner mig omogen och skäms lite, ja) och ofrivilligt varit inlåst på en toalett just så länge att pulsen hann påverkas och hjälp hann hämtas. I övrigt är allt väl. Förutom att våra väskor blev kvar i Tyskland. Allt på min önskelista är sådant som kan åtgärdas först när jag återförenas med väskan.

20140424-235532.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s