Hundra dagar

Det är en av årets vackraste sommarkvällar och jag har just sprungit en lugn, skön femma i den by som är min hemby. På ett sätt en helt vanlig femma och på ett annat sätt en helt speciell femma. Idag har jag nämligen sprungit en femma hundra dagar i rad.

Hundra dagar! I rad! Utan ett enda undantag.

Tack, kroppen! Tänk vad du kan och orkar och förmår. För hundra dagar helt utan förkylningssymtom. Helt utan värk. Helt utan ont i knän. Helt utan att jag en endaste dag har behövt fundera på om jag är i springskick. Det har jag varit. Varje dag.

Det är lite lätt att vara stolt ikväll. Det är mycket lätt att vara tacksam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s