Är det så här?

Ännu så här på mitt tolfte år som förälder kan jag bli överraskad. Förundrad. Är det så här det är att vara förälder? Jag både tror och hoppas (stundvis) att det kommer att vara så också på mitt nittonde, trettiofjärde och sextioåttonde år som förälder.

Det är det största uppdrag jag har fått. Absolut inte det enda stora, men nog det största. Ibland undrar jag om jag har vad som krävs, ibland undrar jag om jag har ens en bråkdel av vad som krävs. Ibland nästan vet jag att de landade helt rätt när de landade hos mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s