Vidden av kärlek

Det bästa med mig finns utanför mig själv. Det bästa med mig är de människor som möjliggör sådant som annars skulle vara utom räckhåll, helt enkelt genom att tro mer på mig än jag orkar och förmår tro på mig själv.

Hon är en av dem. Hon som är den vän som har hängt med i flest svängar trots att hon hängt med först sedan gymnasiet. Hon som är lik mig på typ noll sätt men ändå förstår mig på typ alla. Hon som plötsligt en dag kan skicka en bild och ett meddelande från sin bokhylla:

Hon som skriver Din bästa bok hittills. Många månader efter att hon läste den första gången. Vidden av uppmuntran och tilltro i de orden. Vidden av kärlek.

Människor som hon får andra att flyga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s