Våga hoppas

Jag höll på att skriva ett inlägg om att jag redan före tio idag hade konfronterats med ännu en av mina fulare egenskaper. Men jag orkar inte och tvivlar på att ni orkar. Veckan som gick var en prövning på flera olika sätt och i irriterande prövning tittar just de där egenskaperna som inte finns med på mitt CV fram. I riktig prövning kan ödmjukheten växa. Jag kan få känna av nåden i att bli buren. Jag kan fördjupa min förtröstan. Men när det bara är irriterande är segrarna uppenbarligen få.

Nu ska jag försiktigt våga hoppas på en bättre vecka med färre insikter i hur jobbig jag är.

2 thoughts on “Våga hoppas

  1. Gud älskar irriterade mammor. Jättemycket. Jätte, jätte, jättemycket. Trots att de inte trillat så långt ner att det skulle leda till ödmjukhet och förtröstan.

    • Jag tror dig. Tack för påminnelsen. Hoppas också andra kan visa någon slags förståelse eller åtminstone något ditåt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s