Våga hoppas

Jag höll på att skriva ett inlägg om att jag redan före tio idag hade konfronterats med ännu en av mina fulare egenskaper. Men jag orkar inte och tvivlar på att ni orkar. Veckan som gick var en prövning på flera olika sätt och i irriterande prövning tittar just de där egenskaperna som inte finns med på mitt CV fram. I riktig prövning kan ödmjukheten växa. Jag kan få känna av nåden i att bli buren. Jag kan fördjupa min förtröstan. Men när det bara är irriterande är segrarna uppenbarligen få.

Nu ska jag försiktigt våga hoppas på en bättre vecka med färre insikter i hur jobbig jag är.

2 reaktioner på ”Våga hoppas

  1. Gud älskar irriterade mammor. Jättemycket. Jätte, jätte, jättemycket. Trots att de inte trillat så långt ner att det skulle leda till ödmjukhet och förtröstan.

    • Jag tror dig. Tack för påminnelsen. Hoppas också andra kan visa någon slags förståelse eller åtminstone något ditåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s