Bara jag

Nästan varje natt vaknar Hilde och ropar på mig. Jag hoppas verkligen att hon slutar med det snart, samtidigt är det rätt häftigt att det finns en människa i världen som tänker på just mig när hon vaknar mitt i natten. Att jag är någons allra största trygghet.

Jag är ju bara jag. Liksom.

Efter snart tretton år som förälder borde jag kanske ha vant mig, men faktum är att jag är lika förundrad nu som jag var då. Att få vara någons förälder är stort. Att få vara just deras är störst.

För länge sedan. För en sekund sedan. Fotade av Maria Hedengren.

2 thoughts on “Bara jag

  1. Jag, elaka mamman, låtsades sova när vår då 3 åring låg i säng och ropade på mamma. Vilket resulterade i att pappan i huset steg upp, hämtade gossen och bar honom till vår säng, utan att själv vakna till för att ens komma ihåg att han hämtat gossen under natten. Alla lika glada å nöjda. 😄

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s