Andas ut

Jag vet inte exakt när det vände, men jag vet nästan. Och nu märker jag att det finns dagar då jag glömmer att tacka för att huden inte längre är så trasig. Det går många dagar i sträck utan starkare salvor. Jag minns inte ens när hon fick kortisonsalva senast.

Det är så stort att jag skriver det en gång till: jag minns inte ens när hon fick kortisonsalva senast.

Den här dagen kom jag ihåg att tacka. Ett kort samtal med en dagispappa i en dagistambur påminde mig om vilken resa huden gjort.

Med huden får vi alltså andas ut nu. I stället får vi vara på helspänn med klättrandet. Att obehindrat ta sig upp på matbord när man är ett år och fyra månader har sina sidor. Mest dåliga sidor. Kanske rentav bara dåliga sidor.

One thought on “Andas ut

  1. Åh, jag blir så glad för er skull! Mest för Hildes skull så klart. Eksem kan vara så besvärliga, speciellt om de kliar. Så skönt att det är bättre nu. Hoppas att det ska bli ännu bättre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s