Diskopens pappa

Jag ids inte ens ursäkta att det blir så mycket Hilde här nu. Men hon är så festlig just nu och jag vill minnas allt. Senast igår läste jag några blogginlägg från 2012 högt för Ingrid, hon älskar att möta sitt yngre jag. Att jag nu tröttar ut er med Hilde kommer att ge henne samma möjlighet år 2027. Tänker jag.

Dagens Hild: hon ville leka kyrka. Jag var Kristi, Fredrik var något lite obestämt och Hilde själv var diskopens pappa. Med stort allvar kom hon fram till mig, tog något ur sin mun och sträckte det mot min:

– Kristi blod för dig i kylen.

Och sedan till Fredrik:

– Kristi blod till dig i kylen.

Jag sa ju det. Så festlig.

En reaktion på ”Diskopens pappa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s